sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Lletres, premis i escales!

Escriure bons relats pot ser una tasca senzilla si sabem com fer-ho. Qui ens explicarà els millors trucs i eines per a redactar bons textos serà l’escriptora i professora gironina Núria Martí Constans, que el proper dissabte 14 de maig, impartirà un taller pràctic a l’espai 22 de la Llibreria 22 (C/Hortes, 22, Girona).

La Núria ens farà un tastet de tècniques  d'escriptura creativa i ens acostarà a la literatura a partir dels sentits. El taller està obert a tothom, i s’emmarca dins l’entrega de premis del I Concurs de Relats Breus “Pujant les escales…” organitzat per la Llibreria 22 i Válida sin barreras. Aquesta primera edició ha estat tot un èxit amb 72 obres presentades.

El jurat, format per un membre de la Llibreria 22, l’escriptora Núria Martí Constans, la mestra i presidenta de l'Associació Amics de la Unesco de Girona Dolors Reig Garganta, i un membre del departament de comunicació de Válida sin barreras, farà públic el nom dels guanyadors durant l’acte d’aquest dissabte.

La trobada serà a les 12h del migdia i hi haurà piscolabis per a tots els assistents.

 

Recordeu:

Dia: dissabte 14 de maig de 2016

Hora: 12h del migdia

Programa: taller d'escriptura a càrrec de Núria Martí + entrega de premis del concurs "Pujant les escales..." + piscolabis

 

La Núria Martí Constans exerceix de professora des de l’any 1992 i ha publicat nombroses obres, entre elles: “Hores prohibides”, “Les mateixes estrelles”, “Naturalesa humana”, “Trampa de foc”, “Set dies al llac”, “Un excés de felicitat. Vint contes perversos”. Ha estat premiada per “Les mateixes estrelles” amb el premi de Novel·la Curta de lectura fàcil l’any 2009 i ha estat finalista, l’any 2007, del Premi de novel·la curta Just Manuel Casero per les “Hores prohibides”. 

La Llibreria 22 és tot un referent a Girona. Nascuda l’any 1978, està especialitzada en humanitats i cinema. 

Válida sin barreras ofereix solucions en accessibilitat per a les persones grans o amb mobilitat reduïda i discapactat. Destina bona part dels seus beneficis a Responsabilitat Social Corporativa: impulsa projectes d’entitats, fundacions i associacions i s’implica amb causes socials i/o culturals del territori. 

Més informació sobre el I Concurs de Relats Breus “Pujant les escales…” aquí.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu