sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Llista dels youtubers seniors que més seguidors tenen

Els Youtubers de moda... són seniors!

Les xarxes socials no són únicament un territori dels joves. Actualment existeixen 39 milions d'usuaris amb més de 65 anys a les xarxes socials. Així ho diu un estudi elaborat per la Pew Research de 2013, que també constata que entre les xarxes més usades per aquest col·lectiu estan Facebook, Youtube i Skype.
Us compartim aquí una llista dels Youtubers sèniors que més seguidors tenen:

NORBERTO CASTELNUOVO. Norberto és conegut a les xarxes com Martin Garrix, té 70 anys i encara a dia d'avui se sorprèn d'estar donant tanta guerra en Youtube: “un sempre pensa que el tren ja va passar, però jo no penso així. Per a mi el tren segueix caminant i em vaig pujar amb els nois”.

LIDIA ROMAGNOLI. Té 68 anys i la seva veritable identitat és “la Gringa”. Compta amb més de 400 mil visualitzacions al seu canal de Youtube “GringaTV”. Els seus inicis a la xarxa van començar per pura casualitat, quan el seu fill la va gravar en vídeo i ho van passar als seus amics. En poc temps, el vídeo ja estava a Espanya.

FRANCISCO LEFOSSE. És actor de 82 anys. Té un canal de youtube anomenat el “Tecnoabuelo” en el qual fa classes de tecnologia als seus néts. Fins i tot hi ha un episodi en el qual Lefosse ensenya a usar WhatsApp.

ESPERANÇA ROSES. Esperanza puja tutorials teixint. Va començar en Youtube arran de la mort de la seva filla Patty, fa 12 anys. Teixir va ser tota una teràpia per a ella, i el seu canal “Teixint Perú” explica ja amb prop de 744 subscriptors.

JUAN JOSÉ CANYES. És espanyol, té 80 anys i ho criden el “avi viatger”. Té un canal de Youtube que es diu “Atrapatuabuelo” que va ser creat pels seus néts. A dia d'avui, Canyes ja sumeixi més de 17mil subscripcions, i és que les seves gestes (donis de tatuatges fins a expedicions a Vietnam) enganxen.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu