sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Lliurament del premis “Pujant les escales…”

AL REPLÀ|PRINCIPAL PRIMERA|LA PUJADA DE L'ESCALA

Escriure bons relats pot ser una tasca senzilla si sabem com fer-ho. L'encarregada de fer-nos-en cinc cèntims ha estat l’escriptora i professora Núria Martí Constans que, aquest dissabte 14 de maig a l’Espai22, ha realitzat una xerrada teòrico-pràctica sobre escriptura de relats breus, les tècniques creatives que existeixen i la importància que tenen els sentits a l’hora confeccionar un bon text.

Aquesta classe magistral ha estat el preàmbul a l’acte d’entrega de premis del I Concurs de Relats Breus “Pujant les escales…” organitzat per la Llibreria 22 i Válida sin barreras, empresa gironina especialitzada en solucions per a pujar escales.

El jurat del Concurs de Relats Breus “Pujant les escales…”, format per la professora i escriptora Núria Martí Constans, la mestra i presidenta d’Amics de la Unesco de Girona, Dolors Reig Garganta, i per un membre de la Llibreria 22 i un altre de Válida sin barreras com a entitats organitzadores, ha premiat les obres: “El Replà” d’Alexandre Graupera; “Principal primera” de Carla Costa i “La Pujada de l’Escala” de Guifré Miquel.

En total van participar-hi 72 relats d'alta qualitat literària.

Podeu llegir els textos guanyadors als PDF adjunts i veure el video resum aquí. 

Moltes gràcies a tothom!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu