sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Lluint les seves pròtesis en la catifa vermella

Us presentem a Amy Purdy, per a alguns coneguda, i per a uns altres no. Amy va perdre les seves dues cames quan tenia 19 anys a causa d'una dura infecció de meningitis. En el seu moment, els metges tan sols li donaven un 2% de probabilitats de sobreviure. Després d'un coma es va quedar també sense un braç, l'audició de l'oïda esquerra i sense ronyons. Més tard el seu pare li va donar un. 

Amy va tirar endavant! Apassionada de l’snowboard, va aconseguir tornar a practicar el seu esport favorit. Ho va aconseguir gràcies a una pròtesi realitzada exclusivament per a ella. A més, va co-fundar Adaptive Action Sports, una societat dedicada a donar suport a les persones amb discapacitat que realitzen esports d'acció.

Per si això fos poc, fa poc va guanyar una medalla de bronze en els jocs paralímpics de 2014 i com a colofó final, es va presentar al lliurament dels premis de televisió OK! a Los Angeles lluint un mini vestit amb les seves cames ortopèdiques a l'aire.

Amy és un exemple de superació, una dona vàlida capaç de trencar barreres, tant físiques com a psicològiques. Segons comenta, pel carrer em miren pel que sóc capaç de fer en comptes de sentir pena i alarmar-se perquè “aquesta noia té cames ortopèdiques”.

Des de Válida sin barreras volem donar un 10 a Amy Purdy i un 10 a totes les persones anònimes que en el seu dia a dia intenten superar-se al màxim per aconseguir els seus somnis, sense complexes, sense res a amagar. Superació personal, pura i dura.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu