sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Loopwheels, disseny revolucionari per cadires de rodes

Loopwheels es fruit d’una història de perseverança. El seu dissenyador, l’enginyer britànic Sam Pearce, va començar a treballar sense descans en el projecte d’una roda amb suspensió inclosa. El seu primer esboç va ser el 2007 y des de llavors ha estat qui ha dirigit el seu disseny, construcció i elaboració. Avui, les Loopwheels són tota una realitat.

El disseny de les Loopwheels y la seva producció són integraments angleses. Estan fetes a mà, quelcom molt important per Pearce, qui aporta pel valor de “fer les coses un mateix”. Inclòs les molles que utilitza han estat produïdes a pocs quilometres del seu taller. L’idea era “fer-ho simple”, eliminant tot el que fos innecessari. Tot i partir d’aquesta premissa, el projecte mai va ser fàcil. Després d’anys de desenvolupament, el resultat van ser les Loopwheels, un disseny revolucionari per a cadires de rodes i bicicletes.

La clau de la seva innovació radica en la inclusió de tres molles entre l’eix central i la roda. A diferencia de les rodes tradicionals compostes de radis, les Loopwheels permeten absorbir impactes i salvar desnivells sense sobresalts per l’usuari a mode de roda amb suspensió integra. I això sense restar inèrcia ni impuls de la bicicleta o cadira de rodes.

Les Loopwheels suposen una nova via en el camp de l’accessibilitat i una nova manera de superar les barreres físiques per les persones amb mobilitat reduïda que necessiten una cadira de rodes. 

A través de la seva botiga online es poden adquirir rodes de 20” o comprar bicicletes plegables amb les Loopwheels ja instal·lades, a més d’altres accessoris. 

Font: www.loopwheels.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu