sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Loteria Fundació Miquel Valls

El passat 22 de desembre, en la Loteria Nacional de Nadal, va ser premiat el número 11873. Aquest nombre va ser l'escollit per la Fundació Miquel Valls per realitzar les participacions d'aquest any. Aquestes participacions tenien un valor de 5€, dels quals 3€ eren per al joc i 2€ en concepte de donatiu.

En el sorteig de Nadal, el número 11873 va ser premiat amb 18€ per a cadascuna aquestes participacions.

Des de Válida sin barreras, empresa col·laboradora de la Fundació, vam voler aportar el nostre gra de sorra a aquesta iniciativa, comprant diversos bitllets que van ser repartits entre els nostres clients i col·laboradors.

Per això, si teniu algun els bitllets de la Fundació Miquel Valls que us hàgim enviat donis de Válida sin barreras, el procediment de cobrament del premi és el següent:

  • Envieu-nos per correu postal el bitllet premiat a la nostra seu, Calli Ca Colobra nº 21, Pol. Ind. Montfullà, 17162 – Bescanó (Girona). El bitllet ha d'anar acompanyat del nom complet del portador, número de telèfon i número de compte al que desitja que li fem la transferència.

La normativa actual impedeix cobrar premis menors, com a est, en caixes o bancs. Per això, és necessari recopilar els bitllets i gestionar el cobrament des de l'entitat emissora de la participació.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar-nos a través de l'email: [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu