sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Luis Peinado, esperit de superació personal

Fa una setmanes, durant la celebració de la Jornada sobre "Accessibilitat per tots i Adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda" que Válida sin barreras va impartir a la Universitat Catòlica de València, vam tenir l'ocasió de conèixer personalment al millor jugador de València de pàdel en cadira. Es trobava assegut en la seva cadira de rodes al final de la sala, escoltant amb atenció la ponència que l’Albert Vila impartia sobre supressió de barreres arquitectòniques. Ferm, amb un posat segur, i amb un somriure sempre present en el seu rostre, aquell era en Luis Peinado, sens dubte. 

Luis Peinado és un esportista nat amb un esperit de superació personal sense límits. Des de l'any 1995 fins a l'actualitat practica bàsquet en cadira de rodes al més alt nivell i va pertànyer a la selecció valenciana durant diverses temporades. Entre els seus hobbies també destaca la pràctica esquí i la vela, esport que realitza en el seu temps lliure. La seva grandesa és tal que ha participat en totes les modalitats del campionat d'Espanya d'esquí alpí: super gegant, gegant, eslàlom i combinada. Així mateix, i entre els molts campionats en els quals ha participat, destaca la seva presència en els Jocs Paralímpics d'Atenes en 2004.

Tal és la seva il·lusió per arribar a dalt de tot que recentment s'ha situat entre els 14 primers classificats del Rànquing APS (Asociación de Pádel a Silla), permetent-li competir i gaudir del 1er. Màster Nacional de Pàdel en Cadira que aquest cap de setmana s'ha celebrat a Sevilla, un torneig on solament els millors tenen cabuda.

Amb tals exemples es fa més que evident la seva capacitat d'esforç, de superació i d’il·lusió per arribar lluny, ben lluny. Valors, tots ells, que coincideixen plenament amb els de Válida sin barreras, sempre al costat de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda en la seva lluita per millorar la qualitat de vida. 

Aquest va ser el motiu pel que vàrem decidir patrocinar-li, perquè abanderés la seva lluita incessant a la pista amb els colors del nostre equip, perquè la competició en l'esport pot convertir-se en la punta de llança per superar qualsevol repte, qualsevol barrera.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu