sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Luis Peinado, esperit de superació sense límit

Coincidint amb la Jornada sobre "Accessibilitat per tots i Adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda" que va organitzar Válida sin barreras a la Universitat Catòlica de València el dimecres passat, en Luis Peinado, el millor jugador de València de pàdel adaptat, ha signat un contracte de patrocini per vestir els colors de Válida sin barreras durant la propera temporada 2015-2016.

Gràcies a aquest contracte de patrocini, en Luis Peinado, competirà per situar-se en els llocs més alts del rànquing nacional en aquest esport.

En Luis Peinado és un esportista nat amb un esperit de superació personal sense límit. Des de l’any 1995 fins a l'actualitat practica bàsquet en cadira de rodes al més alt nivell, havent pertangut a la selecció valenciana de bàsquet durant diverses temporades. Entre els seus entreteniments destaca la pràctica de l'esquí i de la vela, esports que practica durant el seu temps lliure. La seva grandesa és tal que ha participat en totes les modalitats del campionat d'Espanya d'esquí alpí: super gegant, gegant, eslàlom i combinada. Així mateix, i entre els molts campionats en els quals ha participat, destaca la seva presència en els Jocs Paralímpics d'Atenes en 2004.

Amb tals exemples, es fa més que evident la seva capacitat d'esforç, de superació personal i d’il·lusió per arribar el més amunt possible, valors que coincideixen plenament amb els de Válida sin barreras, sempre al costat de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda a favor de millorar la seva qualitat de vida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu