sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Luis “sin barreras” Peinado en el Top 5.

Els dies 28, 29 i 1 de març es va celebrar a la ciutat de Múrcia el 1r. Torneig Nacional de Pàdel en cadira de rodes. El primer d'una temporada que es preveu molt competitiva i al màxim nivell, com no podia ser d'una altra forma. 

Una increïble assistència va ser la que va cobrir les pistes. En total 18 parelles inscrites de diferents ciutats del mapa: Bilbao, Sant Sebastià, Sevilla, Huelva, Cadis, Toledo, Madrid, València, Almeria, Albacete i Murcia.

Luis Peinado, amb el recolzament per Válida sin barreras, es va creuar a quarts de final amb un os dur de rosegar: es va enfrontar a la parella número 2 del rànquing nacional, sent pràcticament impossible guanyar el partit determinant. No obstant això, i gràcies al seu insaciable esperit de lluita i superació personal, va obtenir la 5ª plaça del torneig en un dur xoc de trens contra els quarts del torneig, guanyant el primer partit per 6-0 i 6-1, i un segon partit per 7-6 i 6-0, al costat del Xavi, la seva parella de pista.

No hi ha més a dir que “satisfacció” davant el treball realitzat en aquest primer torneig i amb la mirada posada en el següent, que es celebrarà els dies 17, 18 i 19 d'abril a Toledo.

Som-hi Luis! 


Per un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu