sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

LUZMAPA, un projecte per obtenir informació actualitzada sobre Esclerosis Lateral Amiotròfica

LUZMAPA és una nova iniciativa per ajudar en els avanços de l'Esclerosi Lateral Amiotrófica (ELA). Es tracta d'una web interactiva que ofereix informació actualitzada i verificada sobre com estan les recerques en ELA al nostre país.

Si entreu, podreu veure que, a través de diferents mètodes de cerca, es poden consultar les informacions, publicacions i dades sobre ELA dels diferents grups de treball que estudien l'ELA a Espanya. També aporta informació detallada dels centres de recerca, dels investigadors que lideren els grups i les col·laboracions amb altres entitats, ja siguin nacionals o internacionals.

Aquesta és una iniciativa que la Fundació Francisco Luzón posa a la disposició d'afectats, familiars i qualsevol persona interessada.

Per entrar a la web LUZMAPA podeu fer-ho aquí.

Font: Fundació Miquel Valls

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu