sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Madrid un destí turístic per a tothom

Madrid aposta per ser una ciutat accessible. Per a tots aquells a qui no els agrada parar ni un segon quiets, la ciutat els ofereix 161 hotels, 43 museus i sales d’exposicions, 28 restaurants, 16 teatres i cines, 14 centres comercials, 9 punts d’informació turística, 8 monuments, 7 instal·lacions per a congressos i fires i 4 activitats d’oci.

Podem trobar-los tots, amb informació actualitzada sobre les condicions d’accessibilitat, a la 6ª Guía  de Turismo Accesible.

En aquesta 6ª. edició de la Guia, com a novetat, s’hi inclou una nova ruta que se suma a les sis disponibles fins al moment: la Ruta per Argüelles. També s’han incorporat recursos turístics nous com el Centre Cultural Conde Duque, Matadero Madrid, el Mercado de San Antón o l’autobús turístic Madrid City Tour.

Podem accedir a aquesta Guia a través de dispositius mòbils, mitjançant l’aplicació Tur4all, que recull les característiques d’accessibilitat de més de 1.500 establiments turístics de tot el territori espanyol.

No hi ha excusa per no visitar Madrid 😉

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu