sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Mario Bros en cadira de rodes

Tubs, escales, enemics diversos i un sens fi d’obstacles. Per a Super Mario Bros no hi ha barreres suficientment altes per poder recorre l’escenari  i guanyar la partida. Però ¿què passaria si el famós fontaner hagués de fer-ho en cadira de rodes? Això és just el que representa aquest vídeo en clau d’humor per reclamar accessibilitat universal.

Des de que es va publicar fa només uns dies, el vídeo de Mario Bros en cadira de rodes ha rebut més de 280.000 visites a Youtube. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel grup Tachles per reclamar una millora en els espais públics i provats a favor de l’accessibilitat universal. Amb aquest motiu, han simulat un escenari que Mario Bros ha de superar amb cadira de rodes.

A mode de storytelling, el vídeo presenta en menys de 2 minuts una escena que busca la seva extrapolació al món real. Per això, presenta a Mario en plena partida, fins que pateix una caiguda i ha d’utilitzar una cadira de rodes. Es reinicia el joc i, davant la primera canal, el protagonista no pot avançar. És en aquest moment quan el joc aprofita un segon reinici per presentar, ara sí, un escenari accessible i adaptat a les necessitats d’una persona amb mobilitat reduïda. D’aquesta manera, Mario Bros acaba finalitzant el joc amb èxit.      

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu