sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Marxa reinvindicativa SOS Discapacitat

Ni les baixes temperatures d’aquests dies van poder frenar les prop de 90.000 persones que van sortir al carrer, aquest diumenge a Madrid, per a defensar els drets de les persones amb discapacitat.

La marxa, convocada pel Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), es va celebrar la vigília del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu: fer una crida de socors massiva i demanar als polítics un “pacte d’Estat per la Discapacitat”.

Sota el lema “SOS Discapacidad: Derechos, Ilusión y Bienestar a Salvo”, els assistents van manifestar-se contra les retallades del govern, que estan asfixiant al col·lectiu.

A més, segons un informe de la fundació Saldarriaga Concha, el 61% de les persones amb algun tipus de discapacitat al país no rep cap tipus d’ingrés econòmic per a subsistir, i el 81% no troba feina per la seva condició.

La marxa va destacar per la seva fermesa, organització i pacifisme. Segons el president del CERMI, ja estan en ment noves mobilitzacions, sense descartar l’opció de realitzar-les a Brussel·les o Berlín.

Des de Válida sin barreras, tot el nostre suport.

 

Fonts: El Tiempo.com, Europa Press, CERMI

Foto: Europa Press

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu