sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més activitat sexual a partir dels 70

Segons un estudi realitzat a Washington, EE.UU, a més de 150 dones entre 20 i 90 anys sobre els seus secrets més ben guardats revela que, contràriament a la creença que el desig i l'activitat sexual disminueixen amb el pas dels anys, les dones majors de 70, 80 i fins i tot 90 anys “gaudeixen de la major activitat sexual de les seves vides”.

Aquesta i altres afirmacions es publiquen al llibre Sex After: ...Women Share How Intimacy Changes as Life Changes (El sexe després de:... les dones comparteixen com canvia la intimitat a mesura que la vida canvia).

En aquest, s'hi analitza l'activitat sexual de les dones en diferents etapes de la seva vida: després de la universitat, després de la maternitat, de la menopausa, de la viudesa i han descobert que són les dones més grans les que són “més aventureres i més confiades en la seva sexualitat” en comparació amb les noies joves, “enganxades a l'etapa del festeig".

 

Font de referència: UltimaHora.com “Mujeres de la tercera edad tienen “el mejor sexo”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu