sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més ajudes per adaptar vehicles

 Les persones amb discapacitat amb problemes de mobilitat solen realitzar modificacions al vehicle per adaptar-lo a la seva condició. Això pot incrementar fins a un 40% el seu cost final.

És per aquest motiu que el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI)  ha sol·licitat al ministeri d’Indústria, Energia i Turisme que augmentin les ajudes per a l’adquisició de vehicles en el cas que persones amb discapacitat amb mobilitat reduïda hagin d’adaptar el cotxe per adequar-lo a les seves necessitats. El CERMI planteja que aquestes subvencions s’incloguin en plans com el PIVE o en d’altres de futurs, ja que per a moltes persones el fet de poder disposar del vehicle és essencial per a tenir una vida autònoma.

Válida sin barreras ofereix, a partir d’ara, un nou servei d’Adaptació de Vehicles. Consulti’ns quines opcions s’adaptarien millor al seu cas.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu