sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més de 15.600 persones han votat ja en els Premis Trencar Barreres

La VII edició dels Premis Romper Barreras estan superant totes les expectatives. I és que, en només dues setmanes, més de 15.600 persones han entrat al seu web i en el seu perfil de Facebook i han votat aquelles candidatures que millor representen l'ús de la tecnologia com a mitjà per millorar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

En aquesta edició s'han presentat quatre projectes en la categoria individual i disset en la col·lectiva.

A més, encara podeu votar! Teniu temps fins al 14 de febrer. Les candidatures més votades de cada categoria passaran a una fase final en la qual un jurat de 5 persones triarà als guanyadors. 

La gala de lliurament de premis es realitzarà a Barcelona el proper 7 d'abril de 2016 i es concediran guardons per valor de 20.000€.

Válida sin barreras col·labora en aquesta iniciativa, al costat de Toshiba, Microsoft Espanya, Bj Adaptacions, Fundació Paraigua Solidari i la Universitat Abad Oliva CEU. 

Els Premis Romper Barreras van néixer el 2007 i s'han convertit en tot un referent a Espanya.

Podeu visitar el seu web i Facebook i… votar!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu