sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més de 45.000 menjars gratis per als majors més necessitats

24 centres residencials de Barcelona oferiran uns 45.000 menjars gratis a les persones grans que més ho necessitin, ja sigui per necessitats econòmiques o socials.

Els serveis socials de la ciutat determinaran qui ha de ser usuari/a d’aquest projecte i el derivaran al centre més proper a les seva llar. Allà podrà menjar de manera gratuïta durant un període mínim de 3 mesos (ampliable si el centre ho vol).

Aquesta campanya que porta per nom “Compartiendo Mesa” és una iniciativa de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) i ja va funcionar al 2013 amb gran èxit. Al 2013, un total de 131 centres de tota Catalunya van participar en aquest projecte, i el 88% van oferir uns 5 àpats al dia gratuïts, i el 67% va ampliar el temps d'atenció als usuaris més d'un trimestre. 

Aquells centres residencials i centres de dia que vulguin participar al programa, han de signar un conveni de col·laboració amb cadascun dels 10 districtes de Barcelona. 

ACRA és una organització empresarial sense ànim de lucre que agrupa més de 900 serveis assistencials per la 3ª edat en tota Catalunya, com teleasistencia, atenció domiciliària, centres de dia, llars, residencials, pisos tutelats i centres sociosanitaris.
Genial iniciativa chic@s! 

Font: www.balancedeladependencia.com

Noticia patrocinada por Válida Home de Válida sin barreras

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu