sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Més enllà de totes les barreres

accesibilitat cotxes

Ja ha visitat Gènova, Mònaco, Marsella, Barcelona, Madrid, València, Zaragoza, i després anirà a Tolosa de Llenguadoc, Bordeaux, Poitiers, París, Brussel·les, Rotterdam, Ámsterdam, Hamburg, Berlín, Praga, Salzburg, Ljubljana i Tarvisio. El retorn a Trieste està previst pel 20 de juliol. 

Rosenwirth viatja en una moto-tricicle de tres rodes adaptada i a cada ciutat en la qual recala es reuneix amb representants polítics de polítiques socials per denunciar la situació de discriminació que sofreixen les persones amb discapacitat i la falta d'accessibilitat de moltes ciutats. En cada trobada amb les institucions presenta i signa una còpia de la Convenció de l'ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, com a gest simbòlic de compromís amb la seva campanya de sensibilització 'Més enllà de totes les barreres'. "El meu gest és una metàfora per superar els obstacles i les limitacions logístiques, culturals, socials, i sobretot mentals, que les persones amb discapacitats poden trobar, fins i tot a Europa, on han estat derrocats molts murs i fronteres", va assenyalar Rosenwirth. La gira de *Pietro *Rosenwirth s'està realitzant amb el suport de nombrosos socis en tot el país i gràcies a donacions de particulars.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu