sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més esports inclusius en els JJ.OO paralímpics Tòquio 2020

Us agrada l'esport adaptat? Atents perquè amb l'objectiu de donar més oportunitats als atletes amb discapacitat, el Comitè Paralímpic Internacional (IPC) ha anunciat que podrien integrar-se fins a 6 nous esports als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. Entre d’altres, es tindran en consideració el futbol sobre cadira motoritzada, la vela per a persones amb discapacitat visual, el parabàdminton, el parataekwondo i l’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Segons l'IPC, a la propera Junta de Govern que es realitzarà a Sochi (Rússia) el proper mes de març ja es definiran les propostes dels esports, així com el programa paralímpic, que hauran de convèncer als dirigents per estar a Tòquio 2020.

Actualment, el programa paralímpic inclou 22 esports inscrits pels JJ.OO de Rio de Janeiro 2016, en els que hi debutaran el paracanotatge i el paratriatló.

Genial!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu