sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més persones a les residències d’avis

El nombre de persones grans que viuen en residències s’ha triplicat a l’última dècada. Segons les noves dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) s’ha passat de les 96.000 persones al 2001 a les 270.000 al 2011; traduït en percentatges, significa un increment del 90,3%.

Una dada destacable és que el nombre de dones que viu en aquests habitatges col·lectius és molt superior al dels homes. Això s’aprecia en totes les franges d’edat, amb una proporció de 2,18 dones per cada home. En edats superiors als 100 anys, la relació ascendeix a 7 dones per cada home.

Per comunitats autònomes, Catalunya és son més persones grans habiten en residències, quasi 48.000. La segueixen Madrid, Castella i Lleó i Andalusia.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu