sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més universitaris amb discapacitat

Uns 20.000 alumnes amb discapacitat s’han matriculat aquest any a alguna de les universitats de l’estat español, aquest fet suposa un augment del 9% respecte el curs anterior 2011-2012. Així ho confirma un estudi elaborat per la Fundació Universia anomenat “Guia d’Atenció a la Discapacitat a la Universitat 2013”.

El document informa que el 98,3% dels alumnes amb diversitat funcional s’han matriculat a les universitats publiques, davant de l’1,7% que ho ha fet a les privades.

També destaca que el 42,8% dels universitaris amb discapacitat estudiaran a distància. La resta, el 57,2%, ho faran en centres presencials.

La Guia s’ha distribuït a un total de 3,588 centres educatius de secundària i batxillerat de tot el país, amb la finalitat d’impulsar l’accés dels joves amb discapacitat als estudis superiors i afavorir la igualtat d’oportunitats.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu