sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Millorar l’ocupació de joves amb discapacitat

emprendedores con discapacidad

Trobar feina pot arribar a ser una tasca complexe, així que és important disposar del màxim d’eines possibles per tal d’aconseguir aquest objectiu.

La Diputació de Granada i l’associació Sí Podemos proposen un cicle de cursos de formació relacionats amb l’ocupació dels joves granadins amb discapacitat.

Tindran lloc a Guadix, Motril, Loja i Santa Fe i estan oberts a tot el món: persones amb o sense discapacitat, moviments associatius, emprenedors, autònoms, familiars, professionals del sector de la discapacitat, la dependència, l’ocupació i la formació…

Tractaran temes com la discapacitat i la ocupació i la conscienciació d’empresaris i autònoms, a més, impartiran cursos de capacitació per al foment dels emprenedors amb discapacitat i crearan grups de treball entre joves i empresaris joves.

Horari cursos:

1 d'agost, a les 10.00h, a Loja

2 d'agost, a les 10.00h, a Santa Fe

5 d'agost, a les 10.00h, a Motril

6 d'agost, a les 10.00h, a Guadix

És una iniciativa interessant, qui s’hi apunta?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu