sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Millores d'accessibilitat als tramvies

accessibilitat en tranvies i transport públic

Per a les persones amb mobilitat reduïda resulta un repte accedir als transports públics. Per això motiu, a Barcelona han renovat les instal·lacions del tramvia, pintant en el sòl uns pictogrames on s'indica l'ús preferent dels seients de les parades per a les persones amb mobilitat reduïda (PMR): persones de tercera edat, dones embarassades, persones amb crosses o per a nens. A cada andana hi ha un indicatiu per als bancs en relació a la situació del pas de viatjants que aporta accés a la parada.

A l'interior dels tramvies també s'han fet alguns canvis per millorar les instal·lacions. S'ha modificat la tapisseria per ajudar a identificar a través dels colors les diferents zones per a l'ús dels diferents motius de tipus de mobilitat reduïda. Hi ha una zona distingida senyalitzada de color verd per als seients de quatre viatgers i la zona per a cadires de rodes, cotxets i bicicletes, mentre que la resta de cadires són d'un tapizado color blau marí. 

 

Fuente: diarideladiscapacitat.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu