sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Millores en centres de salut de la zona Sur de Sevilla

Millores accessibilitat zona sur Sevilla

Les actuacions responen a necessitats de millora identificades pels equips directius dels centres, atenent les necessitats expressades pels mateixos professionals que treballen als centres i pels col·lectius ciutadans i pacients de les comissions de participació. D’aquesta forma, s’han reformat accessos, portes tant exteriors com interiors, sistemes de climatització i s’han canviat portes manuals per automàtiques.

Han tingut prioritat els centres ubicats en zones catalogades amb necessitats de transformació social. La iniciativa forma part de l’Estrategia de Renovació d’Atenció Primària de la Conselleria de Salut amb una inversió de 216.000 euros.

D’una banda, Dos Hermanas s’ha intervingut per un valor total de 65.000 euros en tres centres de salut, tals com Los Montecillos, San Hilario y Montequinto. També, s’han fet actuacions en Los Palacios, concretament en el Centro de Salud Nuestra Señora de las Nievas. D’altra banda, en la localitat d’Alcalà de Guadaíra s’ha actuat en dos centres de salut per una inversió de 25.000 euros: centre de salut Paulino García Donas i centre Virgen de la Oliva. Finalment, han sigut objectes del desenvolupament d’un important projecte d’optimització d’accessibilitat els centres d’Utrera Sur i també el centre de salut San Francisco de Morón de la Frontera. 

Font: abcsevilla.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu