sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Mirades que fascinen, que dónen detalls, que enamoren, que… Mouen cadires de rodes?

Sebastián Ferro és un estudiant de la Universitat Tecnològica de Pereira que ha dedicat el seu projecte de grau a desenvolupar una solució que serà de gran ajuda per a les persones amb discapacitats físiques.

Estem parlant d’una cadira de rodes que pot ser controlada amb la mirada. La interfície ocular funciona amb una connexió entre la cadira de rodes i un ordinador portàtil, que s’encarrega de rebre i redirigir la informació que es genera amb la mirada de l’usuari a través d’unes ulleres especials adaptades amb una mini càmara. Així que, depèn d’on enfoquem la vista, la cadira avançarà cap a un costat o altre.

L’invent de Ferro s’ha exposat a diverses fires tecnològiques amb l’objectiu que alguna gran empresa s’interessi pel projecte i així, poder ajudar moltes persones a superar les barreres físiques de manera més fàcil i autònoma.

 

Font: franjapublicaciones.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu