sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Morgan’s Wonderland, el 1r. parc de diversions del món per a persones amb discapacidad

En ple segle XXI encara queden coses per inventar si estem atents a les necessitats de la societat. És el cas del Morgan’s Wonderland, el primer parc de jocs i diversions que va decidir ampliar el seu públic i expandir el criteri d'entreteniment per a tots.

Aquest parc es va construir al 2010, i es troba a Texas, Estats Units. El seu objectiu era clar: integrar a totes les persones amb discapacitat física o cognitiva i que no podia gaudir dels parcs convencionals.

La idea va sortir d'un pare preocupat perquè la seva filla Morgan, una nena amb discapacitat, no podia jugar en una piscina amb els altres nens en el transcurs d'unes vacances familiars. El pare de Morgan, Hartman, es va posar a imaginar un lloc especial on tod@s els nens, independentment de la seva condició, poguessin gaudir i jugar de manera segura. Així va néixer “Morgan’s Wonderland”.

El parc va trigar a construir-se 3 anys. A dia d'avui, el parc té 25 atraccions, jocs interactius i opcions recreatives dissenyades perquè tots puguin divertir-se: sorrals, passejos, zones de jocs, ruta d'aventures, àrea de pirates, jardí de la música, la volta al món…

El millor de tot és que l'accés és gratuït a qualsevol persona amb diversitat funcional, com per exemple, persones amb autisme, Síndrome de Down, sordesa, ceguesa, paràlisi cerebral, esclerosi múltiple, fibrosis quística, espina bífida, problemes ortopédicos, distròfia muscular, trastorn d'integració sensorial, síndrome de Tourette…etc.

Teniu més informació aquí.

Iniciatives com aquestes construeixen un món millor, més accessible i sense barreres. Bravo!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu