sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Multicapacitats i Válida sin barreras estableixen un conveni de col·laboració

salvaescales col·laboració accesibilitat

Multicapacitats és una associació sense ànim de lucre que busca la conscienciació i sensibilització sobre la realitat que viuen les persones amb discapacitat.

El seu objectiu és fer valer les capacitats d'aquest col·lectiu, aconseguir la inclusió social i laboral, així com donar visibilitat i aconseguir que es respectin i es compleixin els drets recollits en la Convenció dels Drets de les persones amb Discapacitat de les Nacions Unides.

El dia 3 de desembre se celebra el dia Internacional de les persones amb Discapacitat. Per això, Multicapacitats i La Fundació Eurofirms organitzen la jornada “Posa’t al meu Lloc a la ciutat de Girona per a reivindicar i conscienciar sobre els beneficis que poden aportar les persones amb alguna discapacitat en qualsevol àmbit social. A Válida sin barreras portem des de la primera edició, donant suport en aquest acte reivindicatiu per a donar suport i valor al sector.

Amb aquest conveni, Válida sin barreras i Multicapacitats busquen propulsar la realització d'activitats conjuntes per a promoure els drets de les persones amb discapacitat i millorar el seu dia a dia. Units per a aconseguir un món més solidari i inclusiu!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu