sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Naki'o, el primer gos amb quatre potes ortopèdiques

La història de Naki’o és una d'aquestes que tant ens agraden. Plena de superació, és un clar exemple de com amb les ajudes tècniques ens permeten seguir endavant. 

Naki’o és un gos de Nebraska (Estats Units) que va perdre les seves quatre extremitats arran de l'abandó i del fred. Encara era un cadell quan la seva mare va morir i, per curiositat, va caure en un bassa gelada. Aquell accident li costaria mig nas, mitja cua i part important de les seves quatre potes. Després de ser rescatat per i portat a una protectora d'animals, la veterinària Christie Pace ho adoptaria.

"No estava segura de quin tipus de gos estava buscant, però quan vaig trobar a Naki'o i vaig llegir la seva història em vaig enamorar. No estava buscant un gos amb necessitats especials, però sempre m'ha bategat el cor per aquests animals", afirma Pace.

Després d'adoptar-ho, era necessari buscar-li algun tipus d'ajuda que permetés recuperar la mobilitat a Naki’o. Un client de la veterinària de Christie Pace tenia un gos que utilitzava la pròtesi OrthoPets.

Després de consultar a la companyia, va trobar la possibilitat de dotar al seu nou gos amb 4 pròtesi en les potes. Així i tot, l'adaptació era molt costosa donat la innovació que suposava. Fins avui, cap gos del món havia rebut quatre potes ortopédicas. Per a això, Pastura va organitzar una col·lecta entre els seus clients, obtenint en poc temps els diners suficients.

Des de llavors, Naki'o va passar a ser més conegut com "el gos biònic". Aquell cadell que vaig perdre les part de les seves extremitats avui és ja un gos adult que corre i juga com qualsevol un altre.

A partir de que Naki'o entrés en les seves vides, Pastura i el seu marit van continuar amb l'adopció de gossos amb discapacitat física. A dia d'avui, són ja una gran família que ha demostrat que la societat inclusiva és possible.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu