sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Necessites comprar un vehicle adaptat?

La decisió de comprar un vehicle adaptat, ja sigui per a la conducció o per al transport de persones en cadira de rodes, no és gens fàcil. El principal motiu és que no existeix massa informació relacionada amb aquest tema. 

Des de Válida Car volem oferir-te una petita guia orientativa sobre aquells aspectes més importants que has de tenir en compte a l'hora de comprar un cotxe adaptat.

  1.  Tingues molt clara quin és la teva necessitat

En funció de cada necessitat, el tipus d'adaptació en serà una o altra.

2. Compta amb l'assessorament d'una empresa experta en adaptació de vehicles.

Abans d'anar al concessionari i adquirir un vehicle nou, acudeix a un professional expert en adaptació de vehicles. Ell t'assessorarà sobre el tipus de vehicle que millor encaixa amb el tipus d'adaptació que necessites. Recorda que tots els vehicles no són vàlids pel tipus d’adaptació que  necessites. El professional especialitzat en adaptació de vehicles t'aconsellarà sobre el tipus de vehicle, les marques i els models que millor encaixen amb l’adaptació a realitzar. Arribat el moment, i per a la teva major tranquil·litat, una vegada decidit el vehicle a adquirir i el tipus d'adaptació necessària, el professional pot encarregar-se de coordinar la compra del mateix, de realitzar l'adaptació i gestionar tots els tràmits necessaris. Així de fàcil!

3. Quin tipus d'adaptacions existeixen?

L'avanç tecnològic ofereix avui en dia un ampli ventall de solucions i ajudes en adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.

- Solucions per a la conducció: acceleradors, palanques de fre, inversors d'accelerador i telecomandos.

- Solucions per a l'accés i el transport: grues elèctriques, plataformes elèctriques, rampes manuals, seients giratoris, taules de transferència, graons elèctrics i rebaixos de pis.

4. La seguretat i el confort per sobre de tot.

Un de les principals raons per les què has d'acudir a una empresa professional en adaptació de vehicles és perquè les solucions que t'oferirà compleixen amb la normativa vigent en adaptació de vehicles i estan correctament homologades. La seguretat per davant de tot.

Així mateix, un altre factor igualment important, sobretot per a l'usuari, és el tema del confort. En aquest sentit, les ajudes que t'ofereixin han de ser intuïtives i fàcils d'utilitzar, a més d'estar perfectament integrades en el cotxe i garantir-te la màxima comoditat.

5. Puc acollir-me a algun tipus de subvenció o ajuda?

Segurament que sí, encara que el tema de la subvencions és bastant complex. Les subvencions públiques depenen de cada comunitat autònoma. El més aconsellable és preguntar-ho al mateix professional que us ha assessorat sobre l'adaptació del vehicle. A més, totes les persones que vulguin comprar un vehicle nou adaptat també podran acollir-se al Pla PIVE (consultar amb el concessionari).

 

Per a més informació:

Válida Car
Tel. 900 414 000
www.validacar.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu