sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Neix Accesibilidad sin barreras

accessibilitat sense barreres|accesibilitat sin barreras valida

Una porta oberta. Una mà estesa. Un llibre entenedor. Així es presenta el nou portal sobre accessibilitat i solucions per a tothom. Persones grans, amb mobilitat reduïda, discapacitat, treballadors socials, arquitectes, gent interessada en l’accessibilitat universal, i el públic en general, trobaran en aquesta nova eina, anomenada Accessibilidad sin barreras informacions útils i d’interès. Si tenim dubtes sobre medicina i salut podem clicar la pestanya de consells mèdics. Si necessitem alguna recomanació o suggeriment professional podem consultar l’apartat de solucions professionals, legals, d’oci o transport.

Accesibilidad sin barreras també s’obre a aquelles persones, entitats o empreses relacionades amb el món de l’accessibilitat per què, a través d’entrevistes, notes i comentaris, puguin compartir les seves experiències i coneixements. I és que l’objectiu d’aquest projecte és el d’ajudar, compartir i, sobretot, oferir solucions.

La seva raó de ser és la de crear un portal per a tots i fet per tots. Així que posen a disposició dels usuaris diferents vies de comunicació, entre elles les xarxes socials i un fòrum per debatre els temes d’interès.

També inclou una hemeroteca on poder consultar les publicacions antigues i un apartat d’enllaços i descàrregues per tenir sempre a mà els principals documents i referències.

A més, podeu subscriure-us al seu newsletter, per estar al dia de les últimes informacions sobre accessibilitat.

Válida sin barreras patrocina aquest portal, juntament amb altres empreses del sector de les ajudes tècniques, l’accessibilitat i l’autonomia: Quvitec, Adom-Autonomía i Rovira-Beleta.

Feu-hi un cop d’ull. Molt útil!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu