sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Neix Amóvil

Amóvil ajuda a la persona amb discapacitat a trobar dispositius mòbils que s’adaptin a les seves característiques personals i a les seves preferències d’ús. Així doncs, funciona com un assistent que té en compte qüestions relacionades amb les capacitats i l’ús que cada usuari farà del seu aparell.

Un cop trobat el telèfon mòbil més accessible i adequat per a la persona discapacitada, l’assistent dóna referències dels productes de suport i dels serveis d’Internet disponibles que potencien l’accessibilitat de l’aparell.

Si l’usuari amb discapacitat ja tingués un dispositiu idoni, Amóvil l’ajuda a trobar els serveis de la xarxa que són compatibles amb el seu terminal.

A més, aquesta plataforma web permet posar-nos al dia de les últimes notícies en tecnologia mòbil accessible. També ofereix dades estadístiques sobre, per exemple, el nombre de dispositius que incorporen requisits d’accessibilitat, els productes de suport i compatibilitat amb dispositius mòbils segons el perfil de cada usuari amb discapacitat, i els fabricants que fan una major aposta a favor de l’accessibilitat.

Per a més informació podeu consultar la seva web aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu