sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Neix Prometteo, la xarxa social per a viatgers amb discapacitat auditiva

Al món hi ha 360 milions de persones sordes, que representen el 5% de la población total. Com podem facilitar l’experiència turística a aquest col·lectiu?

Atents, perquè neix una nova xarxa social destinada als viatgers amb discapacitat auditiva. Es tracta de Prometteo, un projecte que permetrà localitzar i convertir l’informació d’oci i turisme dels destins turístics en accessible per a les persones sordes.

Des d’aquesta comunitat web, els usuaris generen rutes dels espais accesibles que coneguin i comparteixen opinions. Prometteo també comptarà amb una aplicació per a mòbil.

Barcelona serà la primera ciutat adaptada a les necessitats de les persones sordes i durant el primer trimestre de 2014 es llançarà Prometteo Barcelona.

Si esteu interessats en col·laborar amb aquesta iniciativa, els seus joves emprenedors han llançat una campanya per a recaptar fons a través del sistema de crowdfounding: http://vkm.is/prometteo

Trobareu més informació aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu