sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Nit en Blanco, nit accessible!

Aquest dissabte 10 de maig de 2014, Màlaga viurà una màgica Noche en Blanco, i com l’any anterior, la d’enguany també serà una Nit… Accessible! I és que l'àrea d'Accessibilitat de l'Ajuntament de Màlaga, en coordinació amb la de Cultura, han elaborat un recorregut pensat per a les persones amb discapacitat.

Comptaran amb prop d'una desena d'intèrprets de la llengua dels signes en les activitats seleccionades, i s'ha verificat que els espais siguin accessibles.

Per als interessats, l'itinerari s'iniciarà a les 20h en les escales de l'Ajuntament. A les 20,30h s'arriba als jardins de Porta Fosca, on tindrà lloc una representació teatral sobre la igualtat entre homes i dones.

A les 21,30h, la protagonista serà el carrer Alcazabilla que acull una exposició de fotos que explica un conte de manera original i nova. L'itinerari continua cap a la plaça de la Mercè, on un grup d'artistes representarà amb dibuixos les seves històries favorites.

Per a la mitjanit, podrem veure la intervenció urbana “Picasso de Màlaga”, al riu Guadalmedina. I a la una de la matinada, parada al Museu d'Arts i Costums Populars.
6 hores perquè tots els malaguenys i visitants gaudeixin d'aquesta nit plena d'activitats i propostes. L'any passat, més de 120 persones amb discapacitat van gaudir de la màgica vetllada.

Els interessats a participar en aquesta edició, han d'acudir a la porta de l'Ajuntament a les 20h per iniciar l'itinerari accessible.

Font: ivecinos.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu