sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

No et quedis a fora: la campanya de conscienciació en accessibilitat de Girona

accessibilitat salvaescales girona

No et quedis a fora” és una campanya de conscienciació per a remarcar la importància d'una societat inclusiva a favor de les persones que es desplacen en cadira de rodes.

Cinc estudiants de la Universitat de Girona realitzessin un estudi en accessibilitat en més de 1.300 establiments de la ciutat de Girona, en aquestes botigues i comerços oberts al públic del Barri Vell, el Mercadal, Eixample i al barri de Santa Eugènia.

Aquests petits graons que es troben en l'entrada dels comerços suposen una barrera arquitectònica que moltes vegades impedeix l'accés a les persones que es desplacen en cadira de rodes. Un petit desnivell de només 2cm d'altura pot inhabilitar l'accés del comerç, ja que no permet el lliure accés d'aquestes persones.

Tots tenim el mateix dret a aquests serveis, per aquest motiu, s'avaluessin tots els comerços que no siguin inclusius, i se'ls informarà de les diferents opcions per a fer-los accessibles. Aquests que si permetin l'entrada a tothom se'ls donarà un distintiu visual exclusiu.

“No et quedis a fora” és una iniciativa creada per l'Associació MIFAS, la Universitat de Girona, Girona Centri Eix Comercial i Válida sin barreras.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu