sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“No te rindas nunca”

“No te Rindas Nunca” és el nom del nou Pla de Fundación ONCE, que té com a objectiu impulsar i activar l’ocupació dels joves amb discapacitat, menors de 30 anys, per ser un dels col·lectius més perjudicats a partir de la crisis econòmica.

El projecte està desenvolupat per FSC Inserta, l’entitat de Fundació ONCE que s’especialitza en la formació i l’ocupació de les persones amb discapacitat. “No te Rindas Nunca” està format per 34 mesures, que van des de la formació personalitzada a la promoció de l’emprenedoria, passant per la intermediació laboral amb empreses que integren la discapacitat en les políticas de RSE (Responsabilitat Social Empresarial).

El pla es durà a terme en 3 anys, 2013-2015, temps en el que es pretén arribar a més de 9.000 joves amb discapacitat, dels que 6.000 rebran formació per accedir al mercat laboral. La meta, que 3.000 aconsegueixin un contracte de feina.

Segons les últimes dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), de l’any 2011, a España hi havia uns 76.000 joves menors de 25 anys amb algún tipus de discapacitat, dels quals un 35% estaven actius. Dins d’aquest grup social, només el 14, 5% tenia un treball remunerat i la seva tasa d’atur era del 58,5%.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu