sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Nou circuit inclusiu per persones amb discapacitat

Esport i discapacitat ja poden córrer de la mà gràcies a iniciatives com la de Sumant Capacitats (Sumant Capacitats). I és que s'acaba d'inaugurar un nou circuit inclusiu a Igualada. Està dissenyat perquè les persones amb diversitat funcional facin esport a l'aire lliure. Així, totes les persones, amb ceguesa, sordesa, poca mobilitat, discapacitat o dificultats intel·lectuals i mentals, podran realitzar activitat física i estar en contacte amb la natura, dos elements que els permetrà millorar la seva qualitat de vida. El traçat es divideix en dues rutes, de diferents colors, de diferent dificultat i d'uns 2,5km cadascuna.

D'aquesta manera, Igualada se suma als 30 pobles i ciutats catalanes que ja tenen circuits d'aquest tipus. Els trobareu a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Manresa, Berga, Santa Coloma de Gramenet, Premià de Dalt, Sitges, i Llívia. També els podem trobar a València, Madrid, Venècia, Buenos Aires o Santiago de Xile.

Font: Regio7

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu