sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Nou local per als serveis d'autonomia personals i neurorehabilitación a Lleida

neurorehabilitació a Lleida discapacitat

La presidenta d'ASPID (Associació de parapléjicos i discapacitats de Lleida), Bibiana Bendicho, ha inaugurat juntament amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el nou servei de neurohabilitació i autonomia personal.

S'ha condicionat el local amb equipament tecnològic per a aquest centre d'atenció integral per a l'autonomia personal situat a Lleida. El local disposa de 150metres quadrats amb quatre despatxos, una sala de fisioteràpia i espais per a activitats en grup.

Acollirà als serveis d'autonomia personal i de neurorehabilitació (NeuroLleida) per poder tractar a més gent i també els programes de participació social. A més es podran desembolicar programes específics de neurorehabilitación per a gent amb dany cerebral, com ictus o traumatismes cranioencefàlics, o amb malalties neurodegenerativas, com les demències o la malaltia de Parkinson. També s'augmentessin els serveis de programes de millora de memòria.

 

Font: diarideladiscapacitat.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu