sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Nou servei de control de pes per a usuaris en cadira de rodes

Nou servei al Centre per la Autonomia Personal MIFAS Girona (SIRIUS). A partir d'ara, tots aquells usuaris en cadira de rodes, persones grans,  amb sobrepès o amb problemes circulatoris que necessitin estar assegudes disposen d'un servei de control de pes gratuït.

El SIRIUS MIFAS Girona ha adquirit una bàscula electrònica amb una capacitat de fins a 360kgs, que compta amb una plataforma de grans dimensions i amb rampa integrada que permet l'accés de les persones amb cadira de rodes, de manera que seran autònomes i no necessitaran d'una tercera persona per poder pesar-se.

Fins al moment, aquest servei només l'oferia l'Hospital Santa Caterina de Salt.

Els interessats en aquest servei poden anar-hi els dimarts de 9h a 17,30h o els dimecres de 15h a 18h. També poden anar qualsevol altre dia amb cita prèvia, cridant al 972 64 78 31.

Per a més informació podeu contactar amb la terapeuta ocupacional, Gemma Oliver: [email protected]

Trobareu el SIRIUS MIFAS Girona al: Carrer Empúries, 31 baixos, 17005 Girona

Fantàstica adquisició!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu