sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Novembre, el mes perfecte per comprar el teu salvaescales

A Válida sin barreras sabem que amb l'arribada del fred, les pluges i les restriccions pròpies del moment d'excepcionalitat que vivim no ve molt de gust sortir de casa, veritat?

Diuen que com a casa no s'està en cap lloc. No obstant, la casa ha de ser un lloc ple de comoditat, confort i seguretat. Però això no és suficient per a aquelles persones d'avançada edat que en el seu dia a dia han de pujar i baixar escales. Un acte tan senzill com aquest per a molts es converteix en un veritable malson, sobretot per a les persones amb mobilitat reduïda.

Per sort, en el mercat existeixen un conjunt de solucions per a l'accessibilitat que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones grans a dins de casa. Estem parlant de les cadires salvaescales. Com segurament hauràs sentit o vist en més d'una ocasió, són unes cadires que mitjançant activació d'un botó permeten pujar i baixar escales de forma asseguda, sense realitzar cap mena d'esforç físic. Les cadires salvaescales es poden instal·lar en tota mena d'escales, ja siguin rectes, corbes, en espiral o caragol. També es poden instal·lar a l'exterior, per descomptat (però d'això ja en parlarem a l'estiu!). A més, si el tema de l'espai et preocupa, t'assegurem que són compactes i plegables, de manera que quan no les estiguis fent servir l'escala quedi lliure de pas. Ah!, i el més important: no és necessari fer obres a casa i s'instal·len ràpidament.

De vegades, però, el tema del preu pot ser un fre per a algunes famílies. Conscients d'això, a Válida sin barreras volem oferir-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir del teu salvaescaleras des d'avui mateix. Amb la promoció especial 12+21, podràs pagar el teu salvaescales en 12 còmodes mensualitats i sense interessos. I encara hi ha més, no començaràs a pagar fins a 2021.

Aprofita la promoció 12+1 d'aquest novembre i… no et quedis sense el teu salvaescaleras!

 

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ 12+21

  • La promoció 12+21 és exclusiva per a particulars.
  • Promoció vàlida de l'1 al 30 de novembre de 2020.
  • Promoció aplicable a la compra de qualsevol cadira salvaescales, plataforma o elevador vertical.
  • Promoció no acumulable a altres promocions ni a altres descomptes
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu