sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Noves ajudes per fomentar l’esquí adaptat

esquí adaptat per a persones mobilitat reduïda o discapacitat Valencia

El Club d’Esquí Sierra de Gúdar (CESG), associació esportiva valenciana sense ànim de lucre, està duent a terme el projecte CESG-Integra, que permet el desenvolupament de l’esquí adaptat. Aquesta iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies a les subvencions rebudes en 2017 de la Diputació de València. D’aquesta forma, s’han pogut formar als monitors i professors d’esquí de diversos cursos, com també s’ha pogut comprar material d’última generació.

Actualment, el CESG ja compta amb tres equips de persones amb diversitat funcional i la seva previsió és formar un equip de competició que participi en el Campionat D’Espanya. Ara per ara, cada cap de setmana durant la temporada d'hivern, pots gaudir d’esquí adaptat i s’espera que, a poc a poc, acudeixin tant persones individuals com grups -d’oci i de competició-, esportistes i associacions.

En definitiva, amb la finalitat de fer accessible a les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat aquest esport tan practicat durant la temporada d’hivern. 

Font: levante-emv.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu