sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Noves cadires de rodes als avions Airbus

Viajar personas con discapacidad

Les empreses fabricants d'avions es posen les piles quant a accessibilitat. És el cas d'Airbus, que ha focalitzat els seus esforços en crear una nova cadira de rodes dins l'avió per poder oferir més independència als passatgers amb mobilitat reduïda.

L'objectiu és aconseguir una solució innovadora quan les persones en cadires de rodes necessiten utilitzar els sanitaris de l'avió, i sovint necessiten l'ajuda dels seus acompanyants de viatge. Aquest projecte es compon d'un seient especialment dissenyat perquè la cadira pugui lliscar directament sobre el vàter.

Airbus ja té llest el prototip de cadira i, en aquest procés, hi han participat directament usuaris en cadira de rodes.

Està previst que en els propers mesos, la companyia fabricant d'avions, Airbus, perfeccioni aquest projecte, que ha despertat l'interès de moltes companyies aèries.

 

 

Font: viveusa.mx

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu