sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Olimpíades de la Tercera Edat!

Les persones grans són cada vegada més actives, així que no ens estranya que, fins i tot, aviat competeixin en… unes Olimpíades! Us parlem de la primera Olimpíada per a Majors de 65 anys de la comarca Marina Alta (País Valencià).

La cita serà el proper 1 de juny a les instal·lacions del Poliesportiu i la piscina municipal de Dénia.

Està prevista una afluència de més de 150 persones de poblacions com Pedreguer, Els Poblets, Calp, Ondara i Dénia que ja han presentat la seva pre-inscripció. Els que estiguin interessats a participar encara poden inscriure's fins a aquest divendres 16 de maig.

Les proves que hauran de superar els participants d'aquesta primera jornada olímpica per a la tercera edat són les següents:

• Atletisme: marxes programades de 100m, 400m i relleus (no carreres)
• Natació: proves de 25m, 50m i relleus, totes estil lliure.
• Voleibol: amb pilota adaptada de goma-escuma per evitar lesions i facilitar el joc, i s'ha substituït el toc de dits convencional per la possibilitat de tocar la pilota amb les mans.
• Bàsquet: cada participant haurà de realitzar un recorregut en solitari, botant la pilota i llançant-la a canastra, en un petit circuit.
• Coreografies de Ball.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Dénia, el Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) i el cicle formatiu d'activitats físiques de l'IES Historiador Chabàs de Dénia.

Bravo per la nostra gent gran. Per una vida sense barreres… a qualsevol edat!

Font: Denia.com

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu