sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Participa en el concurs literari “Pujant les escales…”

Válida sin barreras i la Llibreria 22 organitzen el primer concurs literari “Pujant les escales”. Sota aquest títol, els participants hauran de realitzar un relat inèdit, d'una pàgina d'extensió, sobre una història que giri entorn un fet succeït en una escala.

Les persones interessades en participar tenen fins el dilluns 2 de maig per enviar les seves obres per correu postal a Válida sin barreras (c/ Can Culebra, 21 - 17162 Bescanó) o email ([email protected]). Cada text ha de lliurar-se sota un pseudònim, acompanyat d'un telèfon i un email de contacte (els participants no han de mostrar el seu nom real a cap moment).

Els tres millors textos podran guanyar un dels següents premis: 1r. premi: 150€, 2n. premi: lot de llibres (a escollir) valorat en 60€ i 3r. premi: lot de llibres (a escollir) valorat en 40€.

El veredicte es farà públic el 14 de maig, a la llibreria 22, davant d'un jurat format per un crític literari, un representant de Válida sin barreras i un altre de la LLibreria 22.

A la dreta, podràs descarregar-te el díptic amb les bases completes.

Anima't i participa. Tens fins el 2 de maig 🙂

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu