sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Partit complicat pel Válida sin barreras CB Mifas

Equip de bàsquet en cadira de rodes

El Sud-est GC Santa Lucía l'hi va posar difícil al nostre equip de bàsquet adaptat, el Válida sin barreras CB MIFAS, i és que van guanyar per 68-48.

Els de Girona van començar donant moltes facilitats a l'equip contrincant, amb moltes pilotes perdudes i tirs fallats. Durant el segon quart, el Válida sin barreras CB MIFAS va canviar d'estratègia, va fer uns canvis en defensa i va aconseguir encistellar, ajustant els marcadors dels dos equips fins al descans.

Però la bona ratxa va tornar a canviar i els de Gran Canària van tornar a sumar punts en el marcador deixant el partit sentenciat. Els últims minuts van servir perquè altres jugadors poguessin entrar en la pista i guanyar experiència.

La propera cita serà el 28 de gener a les 16h a Sant Feliu de Llobregat, on el Válida sin barreras jugarà contra l'UNES FC Barcelona, un dels candidats de l'ascens.

Ànim equip, brau per l'esport sense barreres!

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu