sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Pautes bàsiques d'accessibilitat en equipaments públics

Com han de ser els edificis d'ús públic per ser accessibles? Amb tal d'ajudar-nos, La Ciudad Accesible ha elaborat un document PDF complet que ens ajudarà a manera de guia a determinar què qüestions són importants perquè aquest tipus d'equipaments poden ser usats per totes les persones.

Segons, Antonio Tejada, president de la Ciutat Accessible, el llibre pretén donar resposta a quines són les “solucions òptimes per implementar en les edificacions i espais d'ús comunitari. I és que, no cal oblidar que el disseny inclusiu, és responsabilitat de tots.”

El llibre no només posa èmfasi en aquelles solucions per a poder accedir o moure's dins de l'edifici (solucions salvaescales, rampes, ascensors, amplades i mides...etc.) sinó que també incideix en la importància d'una bona senyalització perquè tots ens puguem orientar bé en qualsevol equipament públic, per exemple al'ambulatori, el col·legi, les administracions públiques…etc.

96 pàgines d'informació, accessibilitat i solucions per a superar barreres que us podeu descarregar de manera gratuïta aquí.

Bona feina a l'equip tècnic de "La Ciudad Accesible"!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu