sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Pedalada popular accessible per a tothom.

Diumenge que ve se celebra a Girona l’anual “Festa del Pedal”, un esdeveniment lúdic i inclusiu que congrega a una multitud de persones de totes les edats per realitzar un popular recorregut sobre rodes.

Com no podia ser d'una altra forma, Válida sin barreras també estarà present a la festa, i ho farà presentant en exclusiva la revolucionària Genny X-Road, una cadira de rodes amb tecnologia Segway adaptada especialment perquè les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin accedir i endinsar-se lliurement per tot tipus de terrenys irregulars sense cap obstacle ni entrebanc.

Així és com la tecnologia Segway, aplicada aquesta vegada a una cadira de rodes, proporciona a l'usuari una autonomia total i una llibertat de moviments absoluta. Damunt d'ella, l'usuari es mou amb tan sols balancejar suaument el cos cap a davant, realitzant un balanceig cap a enrere si vol frenar. A més, la Genny permet realitzar girs de 360º, la qual cosa la fa molt adaptable a espais reduïts com a ascensors, autobusos o locals públics com a restaurants.

Amb la versió X-Road, la Genny es converteix en el perfecte aliat per a proporcionar a l’usuari una total libertat de moviments per qualsevol tipus terreny fins ara inaccesible, com pot ben ser la sorra de la platja o els camins empedrats de la muntanya.

Per un món més inclusiu, per un món sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu