sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Pedalada popular accessible per a tothom.

Diumenge que ve se celebra a Girona l’anual “Festa del Pedal”, un esdeveniment lúdic i inclusiu que congrega a una multitud de persones de totes les edats per realitzar un popular recorregut sobre rodes.

Com no podia ser d'una altra forma, Válida sin barreras també estarà present a la festa, i ho farà presentant en exclusiva la revolucionària Genny X-Road, una cadira de rodes amb tecnologia Segway adaptada especialment perquè les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin accedir i endinsar-se lliurement per tot tipus de terrenys irregulars sense cap obstacle ni entrebanc.

Així és com la tecnologia Segway, aplicada aquesta vegada a una cadira de rodes, proporciona a l'usuari una autonomia total i una llibertat de moviments absoluta. Damunt d'ella, l'usuari es mou amb tan sols balancejar suaument el cos cap a davant, realitzant un balanceig cap a enrere si vol frenar. A més, la Genny permet realitzar girs de 360º, la qual cosa la fa molt adaptable a espais reduïts com a ascensors, autobusos o locals públics com a restaurants.

Amb la versió X-Road, la Genny es converteix en el perfecte aliat per a proporcionar a l’usuari una total libertat de moviments per qualsevol tipus terreny fins ara inaccesible, com pot ben ser la sorra de la platja o els camins empedrats de la muntanya.

Per un món més inclusiu, per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu