sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Per molts anys MIFAS!

Des de Válida sin barreras ens sentim orgullosos de format part de la gran família de persones i professionals que conformen l’associació MIFAS. Per aquest motiu i amb tota la nostra estima, us volem felicitar per aquests 40 anys.

Per celebrar-ho, el proper divendres 27 de setembre, MIFAS us convida a tots i a totes a gaudir del MIFASFest: un conjunt de concerts i d’actuacions de caire familiar i obertes al públic que es celebrarà a La Copa de Girona.

L’acte, conduït per l’actor Fel Faixedas, començarà a les 20:00 a la Plaça de Catalunya amb un Cercavila del Diables de l’Onyar, amb destí a La Copa. A les 21:00h el grup de música President Xai començarà a escalfar la nit per a que a les 22:00h puguem gaudir d’un espectacle de llum i foc, també a càrrec dels Diables de l’Onyar. I tot seguit, a les 22:30, el plat fort de la nit, de la mà de l’Orquestra DiVersiones.

Hi haurà zona de restauració amb diferents Food Trucks, taules i cadires. També hi haurà servei de bar i tots els espais seran accessibles.

Amb aquest acte, a banda de celebrar els seus 40 anys, MIFAS  vol donar ressó a l’entitat i, sobretot, al col·lectiu de persones que representen, fent d’aquest esdeveniment un a festa que transmeti i comparteixi els valors del respecte, la imparcialitat, la qualitat, la igualtat, la solidaritat, la unitat i la participació.

Felicitats MIFAS!
Per un món sense barreres

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu