sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Per Sant Jordi, lectura sense barrerres.

Avui, 23 d'abril, és un dia molt especial. Avui és el dia de l'amor, el dia de la cultura. Avui és Sant Jordi. Per celebrar-ho, els carrers es tenyeixen d'alegria amb una infinitat de roses i llibres, molts llibres. A Válida sin barreras també volem celebrar amb vosaltres aquest meravellós dia i, per a això, us proposem 5 llibres carregats d'energia, esperit de superació i il·lusió.

Aquesta és la nostra selecció de llibres pensada per a vosaltres:

Imparable: Isidre Esteve ens explica com un gran cop pot frenar la vida, però mai parar-la: tot depèn d'un mateix i del camí a seguir que esculli. Tot un elogi de valors fonamentals com el treball, les ganes d'aprendre, la lluita i la confiança per seguir endavant. Isidre Esteve; Planeta, 2013.

Sense fronteres: després de sorprendre'ns amb El món sobre rodes, Albert Casals ens torna a explicar les seves aventures i anècdotes pel món, descobrint-nos continents com Amèrica, Àfrica i Àsia sobre la seva cadira de rodes. Aquest llibre ens presenta el resum de dos anys de felicitat, viatges i noves experiències que no podien quedar solament en el seu record. Albert Casals; Martinez Roca, 2012.

No limits: a la vida qui no es rendeix és el mes valent. Així és com se'ns presenta aquest llibre, una proposta positiva per aconseguir el que un vol i obtenir la felicitat en gaudir del que s'ha aconseguit. Una obra que tracta sobre els límits, aquestes fronteres imaginàries que cal destruir amb una gran il·lusió per la vida. Jordi Cantavella i Albert Llovera; Planeta, 2011.

Activitats físiques i esports adaptats per a persones amb discapacitat: una guia per a tots els professionals interessats en l'activitat física i l'esport adaptat. Per a cadascuna de les discapacitats, sensorial, intel·lectual i física es presenten les orientacions metodològiques a tenir en compte per a la intervenció en l'activitat físico-esportiva. David Sanz Rivas; Paidrotribo, 2012.

Downtown: l’anomenen Blo i té Síndrome de Down, una núvia. Molts amics i un disc favorit. La normalitat i la integració són les senyals d'identitat de les tires còmiques i desenfadades d'aquest llibre. En paraules dels seus autors: “Qui té un familiar amb Síndrome de Down té anècdotes molt divertides. La nostra intenció és explicar-les des del seu punt de vista, amb una manera molt simple de veure les coses”. Noël Lang; Dib Buks, 2012.

Font: casadellibro.com

Per una lectura sense barreres, Feliç Sant Jordi!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu