sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Per un turisme accessible

Equalitas Vitae, Silleros Viajeros i La Ciudad Accesible s’uneixen en un projecte comú per promocionar el turisme accesible. Recentment, aquestes tres entitats han signat un conveni de col·laboració que fomentarà el posicionament i la imatge del turisme per a persones amb movilitat reduïda i discapacitat, tant dins com fora del territori espanyol.

Entre d’altres, s’encarregaran de presentar de manera conjunta activitats, recursos i notícies sobre el sector. Dissenyaran  i planificaran línies estratègiques d’actuació, i dinamitzaran i es faran ressó de totes les iniciatives de turisme accesible que existeixin o creïn a les seves webs i xarxes sociales.

Tenen previst també, establir vincles de col·laboració amb altres entitats del mateix àmbit, per tal de treballar de manera unida i coordinada per una millora d’aquest tipus de turisme, accessible per a tothom.

L’accessibilitat, un factor clau del turismo del segle XXI

Durant l’última edició de la Fira Internacional de Turisme que ha tingut lloc recentment aquests diez a Madrid, es va presentar l’”Informe sobre el turismo accesible” elaborat per l’Organització Mundial de Turisme (OMT).

Segons aquest document, l’accessibilitat és un dels pilars del turisme actual, i requereix més atenció a tots els nivells: polític, acció empresarial, investigació i innovació. Ser accesible pot suposar més possibilitats de negoci i d’ingressos econòmics perquè el segment de persones amb discapacitat es considera com a “multi-client”; la meitat de les persones discapacitades viatgen sempre amb un acompanyant.

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu