sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Per un turisme accessible

Equalitas Vitae, Silleros Viajeros i La Ciudad Accesible s’uneixen en un projecte comú per promocionar el turisme accesible. Recentment, aquestes tres entitats han signat un conveni de col·laboració que fomentarà el posicionament i la imatge del turisme per a persones amb movilitat reduïda i discapacitat, tant dins com fora del territori espanyol.

Entre d’altres, s’encarregaran de presentar de manera conjunta activitats, recursos i notícies sobre el sector. Dissenyaran  i planificaran línies estratègiques d’actuació, i dinamitzaran i es faran ressó de totes les iniciatives de turisme accesible que existeixin o creïn a les seves webs i xarxes sociales.

Tenen previst també, establir vincles de col·laboració amb altres entitats del mateix àmbit, per tal de treballar de manera unida i coordinada per una millora d’aquest tipus de turisme, accessible per a tothom.

L’accessibilitat, un factor clau del turismo del segle XXI

Durant l’última edició de la Fira Internacional de Turisme que ha tingut lloc recentment aquests diez a Madrid, es va presentar l’”Informe sobre el turismo accesible” elaborat per l’Organització Mundial de Turisme (OMT).

Segons aquest document, l’accessibilitat és un dels pilars del turisme actual, i requereix més atenció a tots els nivells: polític, acció empresarial, investigació i innovació. Ser accesible pot suposar més possibilitats de negoci i d’ingressos econòmics perquè el segment de persones amb discapacitat es considera com a “multi-client”; la meitat de les persones discapacitades viatgen sempre amb un acompanyant.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu