sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Persones amb discapacitat desafien les onades a Brasil

Desenes de persones amb discapacitat s’han atrevit a domar les onades a les platges de Río de Janeiro, a Brasil. Homes i dones amb paràlisis cerebral o Síndrome de Down, amb discapacitat, física, visual, auditiva... han agafat les seves taules per a recordar la sensació de llibertat, la força del mar, i coses tan senzilles, per a molts, com el gust de l’aigua salada.

Tots requereixen diferents tipus d’assistència, i han utilitzat les taules, adaptades, de maneres diferents: de genolls, aturats, estirats de boca terrossa… Sigui com sigui, tots surten de l’aigua feliços. Una de les surfers, la Renata Glasner, de 35 anys i amb esclerosis múltiple afirma que: “El gust de l’aigua salada és impagable. És el gust de la llibertat. Quan et diagnostiquen una malaltia com la meva, ni t’imagines que tornaràs a saborejar-ho”.

Això és posible gràcies a AdaptSurf, una organització no governamental de Rio de Janeiro que té com a objectiu fer les platges accesibles a les persones amb discapacitat, així com impulsar i potenciar esports aquàtics, acostant-los a tothom sense discriminació, com el surf.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu